Een unieke samenwerking voor onafhankelijke journalistiek

cFunding succesvol!

GeenStijl en Gulden willen in deze lange termijn samenwerking projecten en toepassingen ontwikkelen waarvoor de Gulden blockchain gebruikt kan worden. Toepassingen die daarna ook op allerlei andere plekken gebruikt kunnen worden. Blockchain is een bloedspannende technologie, waarvan alleen nog maar een piepklein topje van de ijsberg bekend is. We staan op de drempel van een compleet nieuw internet, waarbij beveiliging en betrouwbaarheid steeds harder en vaker op onze deur slaan. De blockchain van Gulden opent deze deur, waar GeenStijl vol overtuiging doorheen is gestapt!

Jouw donatie helpt ons om die deur voor jou en alle anderen wagenwijd open te zetten. Inmiddels zijn er 1.000.000 Guldens opgehaald. Deze Guldens zet GeenStijl vast op een Gulden spaarrekening (een witness-account). En de zeer aantrekkelijke rente hierop gebruikt GeenStijl als inkomsten.

Zelf starten met Gulden?

Heeft deze actie je interesse gewekt? Met Gulden beginnen is heel eenvoudig. Met de gebruiksvriendelijke apps en makkelijke manier van aanschaf (via iDeal) kan iedereen starten met Gulden. Wil je meer leren? Klik hier. Wil je direct Guldens kopen? Klik hier

Meer te weten komen over het ontvangen van “rente” middels een Gulden Witness account? Lees hier

Eenvoudige video’s voor starters: Gulden101.com

[goal_progress_counter]

“Vanuit GeenStijl doen we dit niet alleen om de heerlijke kop ‘GS voert Gulden terug in’ te kunnen gebruiken, wij willen graag bijdragen aan de bekendheid en het bereikbaar(der) maken van blockchain-technologie. Enerzijds omdat het bloedspannende nieuwe technologie is die onder de juiste omstandigheden een bloeiende toekomst tegemoet gaat.

Anderzijds omdat we op de drempel van een nieuw internet staan: waar overheden, techgiganten en traditionele media met wetgeving, censuur en hysterie over “nepnieuws” het vrije internet steeds vaker vijandig verklaren, is decentralisatie en vernieuwing van digitale communicatie-structuren, hun beveiliging en hun betrouwbaarheid een steeds actueler en dringender thema. Ook om te ontkomen aan daadwerkelijke be├»nvloeding door trollen, ‘statelijke actoren’ en overige kwaadwillenden, overigens.”

Van Rossem

Geenstijl.nl