Een unieke samenwerking voor onafhankelijke journalistiek

Help ons en jezelf met je donatie aan GeenStijl

Zoals je weet werkt Gulden sinds 19 maart samen met GeenStijl. Een samenwerking tussen twee lekker eigenwijze platformen die allebei hun nek boven het maaiveld uit durven te steken. Gewoon door te doen waar we goed in zijn en waar we nog veel beter in kunnen en willen worden. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Of beter gezegd, jouw donatie!

GeenStijl en Gulden willen in deze lange termijn samenwerking projecten en toepassingen ontwikkelen waarvoor de Gulden blockchain gebruikt kan worden. Toepassingen die daarna ook op allerlei andere plekken gebruikt kunnen worden. Blockchain is een bloedspannende technologie, waarvan alleen nog maar een piepklein topje van de ijsberg bekend is. We staan op de drempel van een compleet nieuw internet, waarbij beveiliging en betrouwbaarheid steeds harder en vaker op onze deur slaan. De blockchain van Gulden opent deze deur, waar GeenStijl vol overtuiging doorheen is gestapt!

Jouw donatie helpt ons om die deur voor jou en alle anderen wagenwijd open te zetten. Ons doel is om 500.000 Guldens aan donaties binnen te halen. Deze Guldens zet GeenStijl vast op een Gulden spaarrekening (een witness-account). En de zeer aantrekkelijke rente hierop gebruikt GeenStijl als inkomsten.

Dus door te doneren geef je ons, GeenStijl en Gulden, de kans om echt dingen te ontwikkelen die GeenStijl direct kan gebruiken. Met 500.000 Gulden creëren we nieuwe mogelijkheden, waar niet alleen GeenStijl van profiteert. Ook jij gaat dat voelen in je Gulden wallet!

Betalen met Guldens kan al heel lang, net als vastzetten op een Gulden spaarrekening. Maar dat is nog maar het begin. En wij willen samen met GeenStijl werken aan deze ontwikkelingen. Zo wordt dat topje van de ijsberg steeds groter!

Doneer dus nu:

Scan de QR code of stuur je Guldens naar: GRMmhU75EqGYtYbPZAf86SNSQHCbARcMiZ

Aantal Guldens opgehaald

“Vanuit GeenStijl doen we dit niet alleen om de heerlijke kop ‘GS voert Gulden terug in’ te kunnen gebruiken, wij willen graag bijdragen aan de bekendheid en het bereikbaar(der) maken van blockchain-technologie. Enerzijds omdat het bloedspannende nieuwe technologie is die onder de juiste omstandigheden een bloeiende toekomst tegemoet gaat.

Anderzijds omdat we op de drempel van een nieuw internet staan: waar overheden, techgiganten en traditionele media met wetgeving, censuur en hysterie over “nepnieuws” het vrije internet steeds vaker vijandig verklaren, is decentralisatie en vernieuwing van digitale communicatie-structuren, hun beveiliging en hun betrouwbaarheid een steeds actueler en dringender thema. Ook om te ontkomen aan daadwerkelijke beïnvloeding door trollen, ‘statelijke actoren’ en overige kwaadwillenden, overigens.”

Van Rossem

Geenstijl.nl